четвер, 1 червня 2023 р.

Безпечна поведінка дошкільнят влітку!

  Картинки по запросу Картинки про безпеку влітку     
    Шановні батьки! Починається літо - пора, коли батькам потрібно найбільше піклуватись про безпеку життя і здоров'я малюків! Для цього варто постійно нагадувати дошкільнятам про елементарні правила поведінки і самим бути прикладом в усьому для своїх дітей.
    Під час спільного відвідування пляжу, атракціонів та інших розважальних закладів, не відпускайте малюків на самостійні прогулянки, розкажіть, як діяти в тій чи іншій ситуації
Завчасно домовтеся про місце зустрічі з дитиною чи родичами в разі випадкового загублення.
  Виконуйте елементарні правила поведінки на воді та вимагайте цього від дітей, купайтеся у відведених для цього місцях, не залишайте дитину без нагляду під час ігор та купання.
  Довіряючи дитині велосипед, нагадуйте їй правила дорожнього руху, діти повинні знати їх та неухильно дотримуватись.
  Вибирайте безпечні місця ігор для дітей, подалі від різноманітної техніки, інвентарю, небезпечні предмети намагайтеся тримати у недоступних для дітей місцях.
    Потурбуйтеся про унеможливлення доступу ваших малолітніх дітей до відкритих вікон у багатоповерхових будинках, особливо обладнаних москітними сітками.
    Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чекає небезпека. Діти не завжди відчувають небезпеку, а тому часто стають жертвами незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.
Подбайте про безпеку своїх дітей!

Немає коментарів:

Дописати коментар